Mijn diensten

Interim intern begeleider

Als de zorgstructuur niet stevig staat op een school, zie ik vaak dat er onrust is. Ouders weten niet waar ze aan toe zijn en twijfelen of hun kind wel de juiste hulp krijgt die het nodig heeft. Leerkrachten overzien de zorg vaak niet meer en hebben het gevoel dat ze niet genoeg kunnen doen voor de kinderen.

 

En dat is jammer, want dat is niet nodig. Ik zet een stevige, duidelijke structuur neer. Daarnaast ondersteun ik de collega’s die moeite hebben met bijvoorbeeld het administratieve deel of het computerstukje. Altijd in gedachten dat de leerkracht het uiteindelijk zelf, zonder hulp, moet kunnen.

 

Ik zie dat als de structuur op orde is en duidelijk is, de rust redelijk snel weer terugkeert. De communicatie met ouders kan ook weer duidelijker gevoerd worden. Het kind krijgt de ondersteuning die het nodig heeft en de leerkracht voelt weer dat hij in controll is.

Uurtarief: €80 (excl. 21% BTW)

Beschikbaar per november 2023: 2 dagen per week

Sterke Begeleiding | Voor sterker onderwijs

interim intern begeleider

Interim remedial teacher

Werken met kinderen blijft toch ook zo leuk om te doen! Als remedial teacher heb ik al heel wat jaren ervaring. Ik help kinderen die het werken erg moeilijk vinden, een eigen leerlijn hebben, of waarvan de basis een stuk steviger moet worden. Maar ook zorg aan de bovenkant, de meerbegaafde kinderen, kunnen door mij begeleid worden.

Wil je dat dat wat ik aanbiedt, ook met de leerkracht bespreek en hem coach om dit soort zaken zelf in de klas op te kunnen pakken? Ook dat is mogelijk.

Uurtarief €75 (excl 21% BTW)

Beschikbaar vanaf november 2023: 2 dagen per week

Waarom voor mij kiezen?

In korte tijd kan ik een duidelijk beeld schetsen van de kwaliteit van de zorg en ondersteuning. Als RT-er kan ik extra mogelijkheden bieden om leerlingen specifieker te begeleiden.

Zoek je tijdelijk versterking en heb je een specifieke opdracht voor mij? Neem dan vooral contact met me op.

 

Beschikbaar in heel Nederland.

25 jaar ervaring in het onderwijs

25+ scholen gezien

Hoog werktempo

Sterke communicatie