U zoekt tijdelijk een leerkracht of intern begeleider voor uw school? Sterke Begeleiding biedt interim werk voor korte of langere tijd aan. De redenen voor het aanvragen van een tijdelijke kracht zijn zeer uiteen lopend. Wij bieden ervaren krachten op diverse terreinen.

Prijsindicatie

Per opdracht wordt een op maat gemaakte prijsopgave gemaakt. De zwaarte van de opdracht is mede bepalend voor het uurtarief. Als leidraad worden de volgende uurtarieven aangehouden:

IB/RT: vanaf €65,00

Leerkracht: vanaf €60,00

(prijzen zijn exclusief 21% BTW, reis- en/of verblijfkosten)

Sterke Begeleiding
Interim leerkracht

U kunt om diverse redenen op zoek zijn naar een leerkracht die tijdelijk een groep op uw school kan draaien. Peter Sterke zet zich in als interim leerkracht waarbij hij vaak wordt ingezet bij groepen waar opnieuw structuur aangebracht moet worden en zaken weer op orde moeten worden gesteld. Peter geeft zijn draai aan de situatie in de groep waardoor er vaak al snel een positieve sfeer in de groep ontstaat.

U kunt via ons meer informatie aanvragen en checken of Peter beschikbaar is in de periode die u zoekt. U kunt ook de site van Peter zelf bekijken.

Peter werkt landelijk en is niet gebonden aan een regio.

Meer...

Interim IB

Willemijn Sterke heeft ervaring als intern begeleider, op scholen die goed lopen, maar ook op scholen die niet goed lopen. Een school die (zeer) zwak beoordeeld is door de inspectie, is veelal onvoldoende beoordeeld op het onderdeel zorg. Willemijn kan ingezet worden als interim intern begeleider op een positieve draai te geven aan de zorg binnen de school, om opnieuw structuur aan te brengen, maar natuurlijk ook als IB-er die bijvoorbeeld het zwangerschapsverlof invult van de vaste IB-er.

Wilt u weten of Willemijn beschikbaar is in de periode die u wilt, bel of mail ons dan. Zo krijgt u altijd de meeste up to date informatie over haar beschikbaarheid.

Willemijn werkt landelijk en is niet aan een regio gebonden.

Wilt u Willemijns c.v. bekijken, ga dan naar haar Linkedinpagina.

Interim Remedial Teacher

Naast leerkracht en intern begeleider, is Willemijn ook remedial teacher. Ze heeft de Master SEN opleiding gevolgd en kan daarnaast haar coachende vaardigheden en kennis op gedragsgebied inzetten om kleine groepen kinderen te helpen een stap vooruit te zetten. Eigenaarschap van de kinderen vindt ze daarbij van groot belang en daar zal ze dan ook flink op inzetten.

Willemijn Sterke kan tijdelijk als remedial teacher ingezet worden voor kinderen die in korte tijd een inhaalslag moeten maken om bij te blijven bij het niveau van de groep. De combinatie van interim RT en interim IB kan gemaakt worden.

Wilt u weten of Willemijn beschikbaar is in de periode die u wilt, bel of mail ons dan. Zo krijgt u altijd de meeste up to date informatie over haar beschikbaarheid.

Willemijn werkt landelijk en is niet aan een regio gebonden.

Wilt u Willemijns c.v. bekijken, ga dan naar haar Linkedinpagina.